четверг, 19 февраля 2015 г.

Завдання 9. Що спільного?

Ціна питання - 0,5 балів
За завдання можна отримати 2,5 бали

1.  Від назви найбільшої пошукової служби Інтернету утворилося це дієслово

2. Програмісти жартують, що у Всесвіті є три сталі величини (константи): смерть, податки і та обставина, що куплений вами сьогодні комп’ютер вже…

3. Що спільного в музичного інструмента та лазерного принтера?

4. Травоїдні ссавці дамани вміють лазити по деревах і прямовисних скелях. А завдяки деякій особливості своїх лап вони періодично можуть робити те саме, що нерідко відбувається з популярним видом техніки. Що саме?

5. Ця комп’ютерна програма отримала назву на честь імператора Нерона, який за легендою спалив Рим. Завдяки грі слів назва програми може перекладатися як «Нерон спалює Рим». Хоча значок програми містить історичний казус: на ньому зображений палаючий Колізей, який був побудований вже після смерті Нерона.

Бонусне запитання. Дає можливість отримати ще 1 позитивну  оцінку:

Нещодавно у місті Тарту відбувся перший чемпіонат світу з нового виду спорту — на кінець фінальної хвилини в переможця зводило судомою не тільки руки, а й усе тіло. Авторство світового рекорду — 508 разів на хвилину — належить відомому естонському комп’ютерному дизайнеру Ардо Мяртін. Спеціальний приз отримала найменша учасниця — трирічна дівчинка, яка показала результат 236 разів на хвилину. 
Надіслати посилання на фото інвентарю, що був застосований при даному виді спорту


Комментариев нет:

Отправить комментарий